blogplusz
Friss bejegyzések
2018.10.02. 15:05
2018.09.02. 09:04
2018.08.05. 11:28
 
Kezdetek

Mikor még nem létezett a Nap és a Hold, a fény és a sötétség, Terra, a Föld, melyen most a farkasok uralkodnak egykoron sivár és kietlen pusztaság volt, míg a szem ellátott. Az egész bolygó nem élt, a szárazföld kevés volt, míg az óceánok uralkodtak, az istenségek pedig boldogan élték mindennapjaikat Beyondon, az istenek országában. Deus is egy volt ezen istenek közül, azonban ő volt az egyetlen, aki megelégelte, hogy az alattuk lévő világ halott. Saját maga szállt le egy szarvas alakját felvéve, és azzal töltötte idejét, hogy kénye-kedve szerint formálta Terrát... »

 
Név Children of Terra
Elérhetőség kaylasecond.gportal.hu/
Téma Szerepjáték; misztika, farkas
Admin(ok) Fox 
Moderátor Lalacska
Design Linda
Köszönet Gergő
Előző oldal wolf.rpg.gportal.hu/
Létrehozás 2014.12.15
Újranyitás 2017.04.15

 

   

 

Időjárás
Évszak: nyár
Csapadék mennyisége: forróság
Erős napsütés, a viharos tavaszhoz képest csökkent a csapadék száma, csak hébe-hóba kezd el esni egy kis üdítő nyári zápor.

 

 

Útmutató a chathez

 
Interaktív

Mindig összekeveredsz a játékokat illetően? Kattints a helyzettáblázatra, hogy könnyebben kiigazodj, és írd be, ha éppen új játékot nyitsz!

Játékosok száma: 14
   Ebből inaktív: 8
Karakterek száma: 172
   Ebből hím: 85
   Ebből nőstény: 87
Legújabb karakter: Inferis
Frissítve: 2018.08.17.

Közelgő események, fontos dolgok

A tavasz a völgyiek életében nem éppen az újjászületés és az éledő természet tavasza, ám a sok háborús gondolatot talán tudja felettetni farkasainkkal új életek születése. 

Aktuális párok, melyeknek kölykeik születnek:

4 db kölyök

Egy fehér - Fox
Egy szürke - Devil
Egy kevert színű (barnás-vöröses-szürkés stb.) - Gyöngyi
Egy fehér - Lala

Foglalásotokat itt tudjátok megtenni. A beérkezés sorrendje számít.

LAKEITH - Avery, Ruuvak, Bahlaan
AWYRA - Nexus, Sephora, Ja'far
MAYA - Lana, Lukas, Zora
ARAWYN - Natiya, Norwan, Mira
LORA - Nickolaj, Yule, Wii

írta: Fox; dátum: 2018.01.29.

 

 
Cserék

aglanir-rpg.gp || rosenberg-rpg.gp || 
alkazar-roxfort.gp || sebaj.gp || 
monsterocdays.gp || our-little-cottage.gp || 
virtual-diva.gp || mysticanime.hu || 
survivors-rpg.gp || lydiasdollcorner.gp || 
the-host.gp || darkclouds-rpg.gp || 
hunter-re-born.gp || dog-howling.gp || 
baliosranch.gp || nia-underworld.gp ||
mercyfalls.gp || tenwolveswoods.gp ||
noxhollow.gp || basmaiw.gp || 

 
Kóborló lelkek
Indulás: 2017-02-07
 

 

Rowan
 
KOR
2 év
NEM
hím
FALKA
-
RANG
vándor
FAJ
captum
Védőszellem
JELLEM
Magasság: 72 cm 
Magabiztos és céltudatos személyiség. Eszével és ravaszságával nyugodtan dicsekedhetne, elvégre sokszor eme két erényével menekült meg szorult helyzetekből. Makacs és mindig kitervel valamit, hogy elérje a célját. Egyedül nevelkedett testvérével, talán éppen ezért ő a legfontosabb számára a világon. Védelmezi őt, és sosem hagyná cserben, éppen emiatt a kölcsönös szeretet, bizalom és hűség miatt alkotnak olyan tökéletes párost. Humoros és jókedély farkas, aki kitűnő színészi képességekkel rendelkezik, amit hugivájával cseleikben és átveréseikben gyakran bevet. Nem az a fajta, aki teljes erőbedobással megküzd az élelemért, hanem vadászat helyett inkább ravaszságával inkább csínytevéseik közepette szerez Reikával. A szomorú valóság, ami kölyök koruk óta lebeg körülöttük, nem törte meg, sőt, lehetőve tette, hogy igazán élvezni tudja az életet és húgával a lehető legjobban összekovácsolódtak. Tetteik mutatják ki, hogy mennyire kötődnek egymáshoz, mégha nem is gyakran hangoztatják. Már sok helyen ismerik nevüket, tekintve csínyeiket és a falkák zsákmányállatainak ötletes eltulajdonításától, így nem ismernek olyan helyet, ahol szívesen látnák őket, de ez igazán nem zavarja őket. Testvérén kívül másokkal bizalmatlan, így nem könnyű átverni vagy csapdába ejteni, vagy ha mégis sikerülne hiszi, hogy húgával bármit meg tudnak oldani. Elvégre nem csak random rajtaütéseik vannak, hanem kitervelt támadásaik, előre megfontolt ötleteik, és okosan összeállított csínyeik. Azt hiszem, ennél többet már nem is kívánhatna, bár a szembe kerülő nősténykéknek igazán szívesen csavarja el fejét csábos mosolyával, szép bundájával és átható tekintetével. 
KÉPESSÉG
Ónos eső. Nem egy egyszerű eső, bár tudja irányítani, dőlésszögétől, helyzetéig mindent, azaz pl. mennyiségét és méretét is. Ez az eső amint leér a talajra, vagy bármilyen felületre, azonnal jéggé fagy. Így tud akár ellensége elé csúszós utat "varázsolni", vagy ráfagyasztani bundájára stb., ahogy szeretné. Mivel saját képessége az ónos eső, így a földön keletkező jégen ő nem csúszik meg, vagy éppen csak akkor, ha ő is úgy akarja, de más farkas nem tudna megállni rajta. - Képességét három reagkörön keresztül tudja fenntartani.
ELŐTÖRTÉNET
Nagy vihar volt. Az eső szétáztatta a vidéket, évek óta nem volt még olyan égszakadás, mint Reika és Rowan születésekor. Azóta a nap óta minden nap szüntelenül esett, majd egy este elállt. A két iker akkor jött ki először szülőkotorékukból, két virgonc, kívancsi és felfedező kiskölyök, egy boldog, csinos anyukával. Aznap nem esett, hiába várták a környéken lakók. Habár a föld lutykos és saras volt, a növényekről szüntelenül csöpögött a nedves csapadék, verőfényes és szikrázó tavaszi reggelre ébredhettek. Reika egészen azóta a nap óta imádja az esőt, és annak illatát. 
Ám a boldogság nem tarthatott sokáig. Fedezték fel a környéket, mikor megcsörrent az avar. A szederbokrok között először egy barna szempár jelent meg, később az ehhez tartozó fekete orr, majd egy busa fej. Az anyjuk és a medve szemezése mintha örök időkig tartott volna, majd a nőstény leszegezte tekintetét, és lassan hátrálni kezdett, hívva a kölykeit. Ám a medve nem tágított. Egy darabig érdeklődéssel figyelte, amint a kis család távolodik, ám egyszercsak felharsant egy bőgés, majd kitrappolt a cserjésből, és a farkasok után vetette magát. Anyamedve volt, a bocsait védte, akik most is a szedresben falatoztak. A nőstény felkapta kölykeit, majd futásnak eredt, szájában az apró Reikával és Rowannel, akiknek az volt csak a szerencséjük, hogy anyjuk termetét örökölték és ezért elfértek Lyn szájában mindketten. A nőstény egy idő után érezte, hogy az anyaállat be fogja érni, ezért egy fa gyökereinél lévő kotorékba rejtette kicsinyeit, majd elterelte a medvét. 
Azon az estén az ikrek hiába nyüszítettek anyjuknak, amaz soha többé nem válaszolt.
Reika és Rowan ezután egymásra lettek utalva. Az első napokban ki sem merészkedtek a rejtekhelyről, ám az éhség nagy úr, így végül elkezdtek étel után kajtatni. Reika ekkor kapta el első prédáját, egy szarvasbogarat. Ahogy az órák teltek, végül az ikreknek sikerült elkapniuk egy apróbb pockot, így napok óta először végre megtömhették a hasukat. Ahogy telt az idő, a két testvér egyre ügyesebb lett a vadászatban, együttes erővel és egy kis ésszel hamarosan egy őzgidát is könnyűszerrel elejtettek. Rowan és Reika ösztönei viszont kinőtték a vadászat tudományát, az ekkor fél éves kölykök nagyobb zsákmányra kezdtek vadászni - történetesen farkasok átverésével mulatták az időt. Mindent bevetetettek: bájos pillantgatásokat, gyermeki ártatlanságot, agyafúrt ötleteket, színészkedést, csakhogy elérjék, amit szeretnének. Könnyebb és szórakoztatóbb volt így ételhez jutni, mint vadászattal. Későbbiekben már magáért a szórakozásért törtek borsot mások orra alá, ám ezek lassan többek voltak gyerekcsínyeknél - gondosan kitervelt ötletek voltak. Hamarosan megismerték az ikerpár nevét, főleg azután, mikor falkák vadállományait kezdték elcsaplizni. Kezdetben senki sem tudta, miért fogyatkoznak az elejtett és eleven egyedek, míg végül egy idős harcos nyakoncsípte őket, de sikeresen átverték az öreget, és sikerült elmenekülniük. Eddig ősellenséget nem szereztek, habár sehol sem látják őket szívesen, de eddig mindenki markából kicsusszantak. Ez pedig gyermeki leleményességüknek köszönhető, és annak, hogy a pár év során olyan hihetetlen páros kovácsolódott belőlük, amit még az univerzum sem tudna szétbontani.
KINÉZET/KÉPEK
Családfa
Apa: Adrian
Anya: Lyn
Testvérek: Reika
Párja: -
Kölykei: -

USER: GYÖNGYÖS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014-2018 - Minden jog fenntartva


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG