blogplusz
Friss bejegyzések
2018.10.02. 15:05
2018.09.02. 09:04
2018.08.05. 11:28
 
Kezdetek

Mikor még nem létezett a Nap és a Hold, a fény és a sötétség, Terra, a Föld, melyen most a farkasok uralkodnak egykoron sivár és kietlen pusztaság volt, míg a szem ellátott. Az egész bolygó nem élt, a szárazföld kevés volt, míg az óceánok uralkodtak, az istenségek pedig boldogan élték mindennapjaikat Beyondon, az istenek országában. Deus is egy volt ezen istenek közül, azonban ő volt az egyetlen, aki megelégelte, hogy az alattuk lévő világ halott. Saját maga szállt le egy szarvas alakját felvéve, és azzal töltötte idejét, hogy kénye-kedve szerint formálta Terrát... »

 
Név Children of Terra
Elérhetőség kaylasecond.gportal.hu/
Téma Szerepjáték; misztika, farkas
Admin(ok) Fox 
Moderátor Lalacska
Design Linda
Köszönet Gergő
Előző oldal wolf.rpg.gportal.hu/
Létrehozás 2014.12.15
Újranyitás 2017.04.15

 

   

 

Időjárás
Évszak: nyár
Csapadék mennyisége: forróság
Erős napsütés, a viharos tavaszhoz képest csökkent a csapadék száma, csak hébe-hóba kezd el esni egy kis üdítő nyári zápor.

 

 

Útmutató a chathez

 
Interaktív

Mindig összekeveredsz a játékokat illetően? Kattints a helyzettáblázatra, hogy könnyebben kiigazodj, és írd be, ha éppen új játékot nyitsz!

Játékosok száma: 14
   Ebből inaktív: 8
Karakterek száma: 172
   Ebből hím: 85
   Ebből nőstény: 87
Legújabb karakter: Inferis
Frissítve: 2018.08.17.

Közelgő események, fontos dolgok

A tavasz a völgyiek életében nem éppen az újjászületés és az éledő természet tavasza, ám a sok háborús gondolatot talán tudja felettetni farkasainkkal új életek születése. 

Aktuális párok, melyeknek kölykeik születnek:

4 db kölyök

Egy fehér - Fox
Egy szürke - Devil
Egy kevert színű (barnás-vöröses-szürkés stb.) - Gyöngyi
Egy fehér - Lala

Foglalásotokat itt tudjátok megtenni. A beérkezés sorrendje számít.

LAKEITH - Avery, Ruuvak, Bahlaan
AWYRA - Nexus, Sephora, Ja'far
MAYA - Lana, Lukas, Zora
ARAWYN - Natiya, Norwan, Mira
LORA - Nickolaj, Yule, Wii

írta: Fox; dátum: 2018.01.29.

 

 
Cserék

aglanir-rpg.gp || rosenberg-rpg.gp || 
alkazar-roxfort.gp || sebaj.gp || 
monsterocdays.gp || our-little-cottage.gp || 
virtual-diva.gp || mysticanime.hu || 
survivors-rpg.gp || lydiasdollcorner.gp || 
the-host.gp || darkclouds-rpg.gp || 
hunter-re-born.gp || dog-howling.gp || 
baliosranch.gp || nia-underworld.gp ||
mercyfalls.gp || tenwolveswoods.gp ||
noxhollow.gp || basmaiw.gp || 

 
Kóborló lelkek
Indulás: 2017-02-07
 

 

Fajleírás & Világleírás

Fajleírás & Világleírás

A völgy a mérsékelt övben található, nedves kontinentális éghajlaton, habár az óceánhoz közeledve a nyarak hűvösebbek és a telek is enyhébbek. (A további földrajzi helyezkedést itt olvashatod.) A farkasok fő tápláléka itt az őzek, nyulak, pockok, menyétek, néhány dámszarvas csapat is található, nyaranta lehet a legtöbb szarvasünőt látni. A hegyekben a fő táplálék leginkább a hegyi kecskék, valamint rágcsálók. Évszázadok óta két falka uralja a félszigetet, melyet a Tripatronum határol körbe, ám az idő véges. Mióta a völgy őrzői elhagyták otthonukat, úgy lett a völgy is halálra ítélve, hisz nincsen, ki vigyázna az itt élőkre, hogy szülőhazájuk örökké az övéjük legyen. Kérdéses, meddig tudnak ellenállni a külső tényezőknek, ám ami ennél fontosabb: a félsziget visszakaphatja-e őrzőit, és beköszönhet-e várva várt béke?

 

SECURUS

A securosok teszik ki Terra legnagyobb egyedszámát. Ők azok a farkasok, akik nem rendelkeznek képességekkel. Nem is nagyon ismerik azokat a farkasokat, akik valamilyen erő birtokában vannak, számukra a vérfarkasok is egy olyan faj, amit nem tudnak megmagyarázni, csak legendák szólnak köztük róla, amit vagy elhisz a fiatalság, vagy sem. Legtöbbjük még életében nem találkozott captummal, így nincs is szükség arra, hogy higyjenek bennük. Akad köztük istenhívő farkas, vagy nagyobb csopurtulás, falka, család, elfogadott tény köztük az istenek létezése, ám őket is csak legendában foglalják össze.
Igényelhetésük: Kelet megnyitásával lép érvénybe

CAPTUM

Minden captumnak a gyökerei a félszigetről valóak, hisz ott születtek az első mágiát birtokló farkasok. Olyan, akár egy securus, mégis, nekik már kiskoruk óta az a normális, ha captumok veszik körül. A securusok számára ők egyfajta varázsvilágban nőttek föl, ám számukra ez korántsem furcsa. Minden captumnak más és más a képessége, olyan, akár egy ujjlenyomat, mindenkinek egyedi, és egyik képesség sem ugyanaz. Képességük gyakorlás és az idő haladtával képes nagyobb szintre emelkedni, ezáltal a farkas is erősebb lesz. 
Igényelhetésük: Nyitott

ARIET

Az istenek szolgálói, hívei, követei. Ugyan nem halhatatlanok, ám szinte lehetetlen megölni őket. Eleinte olyanok voltak, akár egy normális farkas, ám egy kis szigeten születtek, puritán módon, életüket az isteneknek ajánlva. Az egyik istenség, Senes felfigyelt egyszerű életmódjukra, majd egyre több időt töltött a körükben. Egy öreg, magas, szürke farkas képében bukkant föl közöttük, és tanítani kezdte a farkasokat, lassan átadta nekik legtöbb tudását. Végül szarvakkal ajándékozta meg őket, egy képességgel, és egy nemes feladattal, ami egész életüket végigkíséri. Az idők kezdete óta hét arietet tartanak számon, az idő nem igazán fog rajtuk, ám mikor testük mégis elhasználódik és meghalnak, lelkük újjászületik egy másik helyen, ámde előző életéből emlékei nem vesznek el teljesen, szinte csak testük születik újjá. Szarvuk által képesek érzékelni a jövőt, ehhez köthető feladatuk is. Senes meghagyta nekik, hogy segítsék a farkasok társadalmát, vezessék őket a fény és a jó élet felé, ám nem avatkozhatnak bele a sors főszálába. Nem akadályozhatnak meg egy előre látott háborút, nem ölhetnek, nem bántalmazhatnak fizikailag, nem menthetnek meg egy farkast sem a haláltól, ha az a sorsa, hogy egy adott helyen az adott időben kilehelje lelkét. Aki ezeket a szabályokat megszegi, kockáztatja, hogy lelke kikerül az istenek kegyeiből. Párjuk sem lehet, ahogy kölykük sem, hisz ezáltal akadályozná őket munkájukban. Ők a hét varázsnyakék őrzői, mindegyik ariet tudja a saját nyakláncának lelőhelyét, és ha úgy találja, egy farkas érdemes arra, hogy Isten válhasson belőle, elvezetheti hozzá.
Igényelhetésük: Jelenleg nem lehetséges, egy játék folyamán lehet őket kapni, összesen hét van belőlük.

VALET

Egyfajta kiválasztottak. A Fény őrzőiként tartják őket számon, kosszarvakkal rendelkeznek, születésük pillanatakor pedig egy őrangyalt, vagyis egy malakot osztanak be mellé. A malak feladata, hogy megvédje védencét a démonoktól és bármi mástól, ami az életét fenyegeti. Ám ha két valet kerül összetűzésbe, a malak nem bánthatja fajtársa valetét. A valetek tudhatnak róluk, ám nem kerülhetnek szorosabb kapcsolatba, hisz az beláthatatlan következményekhez vezet. A malak érzékeli valetje érzéseit, fájdalmait, ez pedig minél erősebb lesz, amint az őrző-védenc kapcsolata szorosabbá válik, hosszú távon elvonja a malak figyelmét a munkáról. Minden valetnek van egy saját istensége, akivel összeköttetésben áll, legtöbbször azonos személyiségjegyekkel rendelkeznek, a valetek az istenüktől nyerik az energiát, emiatt pedig nagy energiával rendelkeznek. Ez az energia a kosszarvukban tárolódik, gyógyításra, védekezésre és támadásra egyaránt fel tudják használni, épp ezért nagy célpontok a Pokolnak. A Pokol öt hercege előszeretettel kapja el a valeteket, hisz lemészárolásukkal nagy energiához juthatnak ők, és uruk egyaránt. Ám ha egy valet meghal, pár nap múlva az őrangyala is visszafordíthatatlanul kileheli a lelkét.
Igényelhetésük: Jelenleg nem igényelhető, későbbiekben korlátozott számban.

MALAK

Az istenek teremtményei, akik szárnyakkal rendelkeznek, és a születendő valetekhez osztják ki őket. Legyőzhetetlen farkasok, nem fog rajtuk az idő, ám amint valetjük meghal, ő együtt hal meg vele. A valetek védelmére teremtődtek, értük léteznek, épp ezért céljuk megvédeni őket mindentől. Társadalmi normáik tiltják a malakok és bármilyen földi lény kapcsolatát, főképp egy valet és egy malak szerelmét. Ha mégis bekövetkezne, azt a malakot lenézik, úgy viselkednek vele, akár a földi farkasok egy beteg elméjű társukkal, ám mégsem pusztítják el őket, valetjukra való tekintettel. Egy ilyen félvér malak létezése csak akkor megengedett, ha születésekor összekapcsolódik egy valettel. eleinte ugyan nem tudják, ki a félvér valetje, erre neki kell rájönni az alapján, hogy érzi az érzelmeit. A félvér malakokat is ugyanúgy lenézik, elfajzottaknak tekintik. Teljes jogú malakokkal ellentétben ők nem képesek átjárni Beyondra, ám erőnlétük semmiben sem különbözik egy teljes jogú társukétól, és ugyanolyan legyőzhetetlenek. Hátrányuk, hogy jobban érzik valetjuk érzelmeit, és jobban meg tudják őket szeretni félig farkas mivoltuk miatt, nem úgy tekintenek rájuk, mint a többi malak, akár egy anya a gyermekére. Ám teljes jogú malakokkal ellentétben ők bánthatják mások valetjüket, ha az sajátjuk biztonságát veszélyezteti.
Igényelhetésük: Jelenleg nem igényelhető, későbbiekben korlátozott számban, amint a valetek megjelennek, majd véletlenszerűen lesznek elosztva a karakterek mellett.

FÉLISTEN

Olyan farkasok, akiknek egyik szülője isten, másik farkas. Külsőre semmiben sem különböznek egy normális farkastól, ám erőnlétük, teherbíróképességük és fájdalomkapacitásuk magasabb, mint más farkastársaiknak. Betegségek és a halál ugyanúgy fog rájuk, ám könnyebben gyógyulnak a halandóknál. Amennyiben életükben valami nagyot vittek véghez, haláluk után lelkük Beyondon tér meg, isteni szülőjük mellett. Életükben pedig látomásokként kapnak helyet az istenek országában élő anyjuk vagy apjuk. Nem létezik olyan félisten, mely securus lenne csupán, mindig captumi adottsággal születnek egyik szülője isteni mivolta miatt, vagyis rendelkeznek képességgel.
Igényelhetésük: Korlátozott számban - Csak régebbi tagok.

MORTUUM

Más néven fekete holtak vezetőinek hívják őket. A mortuumok olyan farkasok, akik eladják a lelküket a Sátánnak, emiatt ők is belekóstolhatnak a Sátán erejébe, nekik is van meghatározott számú légiónyi démonjuk, vagyis fekete holtak, akiknek parancsolnak. A mortuumoknak van egy vezetője, aki legtöbbször olyan farkas, aki vagy hozzájuk hasonló, csak erősebb, vagy olyan, akit a Sátán megjelölt, esetleg valamilyen úton-módon hatalommal rendelkezik a démonok felett. a Mortuumokat örökké hozzájuk láncolják, ő parancsol nekik, ő irányítja őket. A Pokol hercegei is csatolhatnak magukhoz ilyen mortuumokat, annak érdekében, hogy több lélek kerül a Pokolba, ezáltal nő a hatalmuk. Rájuk is igaz, mint a Sátán által megjelöltekre, hogy akiket megölnek, az elkárhozik. Amint a személy, akihez életüket csatolták, meghal, ők is vele együtt halnak meg. Egy ideig képesek szellem alakot fölvenni, ilyenkor csak a fajtársaik, és a hozzájuk láncolt személy érzékeli őket.
Igényelhetésük: Nyitott

SZELLEM

A szellemek kijátszása nem túl gyakori Terra világában. Olyan farkasok, akiknek a lelke nem nyugodhat békében, valami folytán ebben a világban maradt. Tulajdonképpen nem is képesek semmire, hisz csak egy energiát képviselnek ebben a világban. Nagy erőfeszítések árán képes néha megjelenni mások előtt, vagy álmukban üzenni szeretteiknek, ám ezért nagy árat kell fizetniük. Csak egy erre szakosodott képességgel lehet őket érzékelni. Általában szomorúan jelennek meg mások előtt, sokmindenre nem képesek, mint akkor, mikor még életben voltak, és lassacskán földi emlékeiket is elveszítik, jellemtelenné válnak.
Igényelhetésük: Korlátozott, csak speciális esetekben

VÉRFARKAS

A vérfarkasok mind-mind Malumtól eredeztethetőek. Négy alfajukat különböztetjük meg, mindegyik alfajban van valami közös, ám mégis mások a személyiségjegyek és a kinézetük. Átváltozáskor a vérfarkasok kétszeresükre nőnek, a veszélytelen, dörzsölt és keverék alfajnál már első átváltozáskor beáll a normális érték, ami egész életükben úgy lesz, ám a fekete mágiáknál ez később változik. Eleinte csak kétszeresükre, ám felnőtt korukban háromszorosukra tudnak nőni. A vérfarkasokról bővebb információt itt találsz >>
Igényelhetésük: Nyitott

 

Beyond

Beyond az istenek világa. Egy párhuzamos dimenzió, ám a farkasok gyakran az égnek tulajdonítják. Az itt élő istenek egy szellemi létformaként léteznek, nincs meghatározott alakjuk, csak ha úgy tartja kedvük. Minden istennek van egy általa kiválasztott vagy kedvelt állata, amivé át tud változni. Vannak közöttük, akiket megnyert a Deus által létrehozott világ, így előszeretettel segítik őket útjaikon. Olyan is akad köreikben, akik Terrára látogatva szerelembe estek, majd gyermeket nemzettek, őket nevezik félisteneknek, ám Lider Carum kölykeinek születése után megtiltotta az isteneinek, hogy félisten kölykük mellett maradjanak, hisz akkor túlságosan átvennék a farkasok életmódjait.

 

 • Az istenek alapjában véve nem kötelesek foglalkozni a farkasokkal, ám legtöbbjük mégis megteszi, akár szórakozásból, akár őszinte segítői szándékkal.
 • Azok a farkasok, akiket valetnek neveznek, képesek szembeszállni a pokol démonaival, így az istenek nagy becsben tartják őket, ezért születtek az első őrangyalok.
 • Lider elsősorban Beyond lakóira figyel, számára Terra másodlagos, ám mióta a Sátán ereje megnövekedett, ő is figyelemmel kíséri a történéseket.
 • Az istenek ellenségei a pokol öt hercege, Astaroth, Asmodeus, Mephisto, Sammael és Mammon, akik egykoron hozzájuk hasonló isten volt, csak Malum letaszítása után követték az Istent. Az őrangyalok pedig a démonok iránt viseltetnek viszályt.
 • Lider ereje hatalmasabb a Sátánénál, Diabolus ereje Deuséval vetekedik, ám földi halandó mivolta miatt gyengébb még tőle.
 • Azok a farkasok, akik életükben sok jót cselekedtek, helyet kapnak Beyondon, ámde mégsem egy helyen vannak az Istenekkel. 
 • Senes istenség egy kristályt ajándékozott az arieteknek, tudásuk szimbólumaként. Ám ez a kristály az új Sátán születésekor lekerült a pokolba, mert a pokol egyik hercege, Astaroth ráemelte a mancsát. Az arietek heves kűzdelem árán tudták csak visszaszerezni, ám így is csak darabokban. Senes istenség ezután hét egyenlő darabra osztotta föl, ezek pedig szétszóródtak egész Terrán. Minden arietnek van egy számára kijelölt darab, aminek tudja a pontos lelőhelyét. Ha ezt egy farkas megtalálja, kötelessége beavatni a háttértörténetébe, és abba, hogy ha mind a hét darabot megtalálja, a kristály egyesül, és a gazdája pedig Istenné válhat. Egy ariet nem akadályozhatja meg, hogy egy farkas rátegye a mancsát, ám ha kiválaszt valakit, akit méltónak tart az istenségre, elvezetheti hozzá.

 

Inferno

Egy másik dimenzió, ahová Malumot száműzte az apja. Későbbiekben őt öt isten követte, akik új nevet vettek föl. Lakói a démonok, akik a Sátán és a pokol hercegeinek szolgálói. Az elkárhozott lelket otthona, akikre haláluk után pusztulás és szenvedés vár. Minél több ilyen lélek lakozik, a Sátán ereje úgy nő, ezáltal méghatalmasabb dolgokra képesek. Vannak közöttük úgynevezett bukottak, akik olyan őrangyalok, akik rossz útra tértek és saját valetjüket áldozták föl a pokol hercegeinek, ezáltal életük nem veszett el, hanem tovább éltek  az Alvilágban. Egy sötét világ, lakóinak célja pedig hogy átvegye a hatalmat az Istenek fölött, és ők irányítsák Terrát.

 

 • A Sátán képes megjelölni farkasokat, akiknek az a feladatuk, hogy öljenek. Az általuk megölt farkasok elkárhoznak, ezáltal nő Diabolus serege. A megjelölt farkasok sebei hamarabb gyógyulnak be, sokukból szokott mortuum válni, vagy ők szoktak lenni a mortuumok gazdái. Felismerni őket leginkább abból lehet, hogy árnyékuk olyan, mintha lángolna.
 • Azok a farkasok, akiket valetnek neveznek, isteni energiával rendelkeznek, ezért fontosak a Pokol számára. 
 • Astaroth nyolcvan-kilencven démoni légiót írányít, a többiek tőle kevesebbet.
 • A pokol öt hercege, Astaroth, Asmodeus, Mephisto, Sammael és Mammon, akik egykoron istenek voltak, csak Malum letaszítása után követték őt az Alvilágba. Nekik az ellenségeik az Istenek, az őrangyalok pedig a démonok iránt viseltetnek viszályt.
 • Lider ereje hatalmasabb a Sátánénál, Diabolus ereje Deuséval vetekedik, ám földi halandó mivolta miatt gyengébb még tőle.
 • A Sátán képes kiválasztani egy tanítványt, akinek átadhatja tudását, ezáltal azonos színtű lesz, mint egy pokolbéli trónörökös. Neki lehetősége és ereje van legyőzni a sátánt, ezáltal ha a többi herceg elfogadja urának, új Sátán születik. Amennyiben valamelyik herceg nem elégedett, az legyőzheti őt egy párbajban, ezáltal ő lesz a Sátán.
 

Copyright © 2014-2018 - Minden jog fenntartva


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG