blogplusz
Friss bejegyzések
2018.10.02. 15:05
2018.09.02. 09:04
2018.08.05. 11:28
 
Kezdetek

Mikor még nem létezett a Nap és a Hold, a fény és a sötétség, Terra, a Föld, melyen most a farkasok uralkodnak egykoron sivár és kietlen pusztaság volt, míg a szem ellátott. Az egész bolygó nem élt, a szárazföld kevés volt, míg az óceánok uralkodtak, az istenségek pedig boldogan élték mindennapjaikat Beyondon, az istenek országában. Deus is egy volt ezen istenek közül, azonban ő volt az egyetlen, aki megelégelte, hogy az alattuk lévő világ halott. Saját maga szállt le egy szarvas alakját felvéve, és azzal töltötte idejét, hogy kénye-kedve szerint formálta Terrát... »

 
Név Children of Terra
Elérhetőség kaylasecond.gportal.hu/
Téma Szerepjáték; misztika, farkas
Admin(ok) Fox 
Moderátor Lalacska
Design Linda
Köszönet Gergő
Előző oldal wolf.rpg.gportal.hu/
Létrehozás 2014.12.15
Újranyitás 2017.04.15

 

   

 

Időjárás
Évszak: nyár
Csapadék mennyisége: forróság
Erős napsütés, a viharos tavaszhoz képest csökkent a csapadék száma, csak hébe-hóba kezd el esni egy kis üdítő nyári zápor.

 

 

Útmutató a chathez

 
Interaktív

Mindig összekeveredsz a játékokat illetően? Kattints a helyzettáblázatra, hogy könnyebben kiigazodj, és írd be, ha éppen új játékot nyitsz!

Játékosok száma: 14
   Ebből inaktív: 8
Karakterek száma: 172
   Ebből hím: 85
   Ebből nőstény: 87
Legújabb karakter: Inferis
Frissítve: 2018.08.17.

Közelgő események, fontos dolgok

A tavasz a völgyiek életében nem éppen az újjászületés és az éledő természet tavasza, ám a sok háborús gondolatot talán tudja felettetni farkasainkkal új életek születése. 

Aktuális párok, melyeknek kölykeik születnek:

4 db kölyök

Egy fehér - Fox
Egy szürke - Devil
Egy kevert színű (barnás-vöröses-szürkés stb.) - Gyöngyi
Egy fehér - Lala

Foglalásotokat itt tudjátok megtenni. A beérkezés sorrendje számít.

LAKEITH - Avery, Ruuvak, Bahlaan
AWYRA - Nexus, Sephora, Ja'far
MAYA - Lana, Lukas, Zora
ARAWYN - Natiya, Norwan, Mira
LORA - Nickolaj, Yule, Wii

írta: Fox; dátum: 2018.01.29.

 

 
Cserék

aglanir-rpg.gp || rosenberg-rpg.gp || 
alkazar-roxfort.gp || sebaj.gp || 
monsterocdays.gp || our-little-cottage.gp || 
virtual-diva.gp || mysticanime.hu || 
survivors-rpg.gp || lydiasdollcorner.gp || 
the-host.gp || darkclouds-rpg.gp || 
hunter-re-born.gp || dog-howling.gp || 
baliosranch.gp || nia-underworld.gp ||
mercyfalls.gp || tenwolveswoods.gp ||
noxhollow.gp || basmaiw.gp || 

 
Kóborló lelkek
Indulás: 2017-02-07
 

 

Keresett karakterek

Ebben a modulban beírhatjátok azoknak a farkasaitoknak a rokonait, esetleg ismerőseit, akiket szeretnétek a játékban látni. Nincs más teendőtök, mint leírni a nevét, a karakterednek a nevét, akihez kapcsolat fűzi, a falkáját, a korát és nemét, valamint a kinézetét és a képességét, valamint pár alaptulajdonságot és amit még jónak látsz, ha tudja róla az igénylő. Persze nem kötelező mindent megadni, csak amit szükségesnek gondolsz. Ami szabadon választható, azt jelöld annak.
Figyeljetek a jelőlésekre.
Az áthuzott karaktereket már elvállalták, vagy vissza vonták.
A pirossal jelölt karaktereknek a rokonai inaktívak.
 

21 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.06.10. 19:43
Fox
Aima nevelő anyja:  
 
Név: Választható
Nem: Nőstény
Kor: 5-6 év körüli 
Falka: Nocteril
Rangja: Vadász vagy Dajka
Magasság: Max 87 cm
Képessége: Vérfarkas vagy Captum
Tulajdonságok: megértő, kedves, büszke, reális gondolkozású, ha baj van, ő a szívével segít megoldani a gondokat, kissé lázadó, belevaló, hű a falkához és elveihez
 
 
Történet: A karakter már a Nocteril falkában született. Felmenői között viszont akad, aki Fekete Mágiával kötötte össze életét. Hogy a falkával milyen viszonya van, azt a kijátszóra bízom. Ahogy azt is, hogyan viszonyul Edumorhoz. Azért csapódik-e mellé, mert nem bírja elviselni, ahogy a hím Aima-t neveli, nőiesség hiányában, vagy előtte is vonzódott volna a kelekótya hímhez. Edu már nem egyszer szemet vetett rá, de sosem mert kezdeményezni.
2018.02.17. 22:55
Yule

Ryxem kedvese

Név: Varian
Nem: hím
Kor:  kb 4 év
Falka: Skielea
Rangja: vadász
Magasság: Választható 
Képessége:  ˙(Nem kötelező.) Vérfarkas – Dörzsölt


Tulajdonságok: Optimista, viccelődő, kisé barbarisztikus, de szeretteivel törődő. Ritkán mosolyog, kifele mindig rideg, de jól kezeli érzelmeit. Ryxel való szerelme viszonzott és őszinte.

Történet: Választható

Apa: Választható
Anya: Választható
Testvér(ek): Választható
Párja: Ryx
Kölyke(i):-

Képe: (Nem kötelező)

 

2018.01.21. 20:40
Ran

Iosefka hím testvére

 

Név: Semich
Nem: Hím
Kor: 1
Falka: -
Rangja: Vándor
Magasság: Növésben
Karakter kijátszója: A te neved
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Fiatalabb korában kicsit gyengécskébb volt, de miután elváltak Iosefka-éktól, elkezdett megerősödni. Mint egyetlen fiútestvér, különösen nagy figyelmet kapott az apjától - Minden más választható.

Történet: Lásd Iosefka - Hogyan érte az egész elválás, testvére halála, a kijátszóra van bízva.

Apa: Agaxy
Anya: Siw (halott)
Testvér(ek): Iosefka, Dibeth (halott)
Párja: -
Kölyke(i): -

Képe: Választható

2018.01.21. 20:35
Ran

Iosefka apja

Név: Agaxy
Nem: Hím
Kor: 4-5 év
Falka: -
Rangja: Vándor
Magasság: Választható
Karakter kijátszója: A te neved
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Független, erős hím, akinek fontos a családja - megbánta, hogy elhagyta a párját - vagy nem, de mindenképpen nehéz döntés volt a számára. A fia nagyon fontos a számára, mindig is ő volt a kedvence a 3 kölyök közül - talán azért, mert ő az egyetlen hím. Iosefka-hoz eldönthető, hogyan álljon: gonosznak tartsa, vagy csak egyszerűen fél tőle, és az is, mit is akar kezdeni vele ezek után.

Történet: Lásd Iosefka története - Előtte lévő történet, gyerekkor, szerelemre találás teljesen választható. Ha visszatér a Völgybe, az ok is a kijátszóra van bízva.

Apa: Választható
Anya: Választható
Testvér(ek): Választható
Párja: Siw (halott)
Kölyke(i): Iosefka, Dibeth (halott), Semich

Képe: Választható

2018.01.03. 22:07
Lalacska

Sielenc, Gavriel, és Micolash legfiatalabb testvére.

Név:
 Választható
Nem: Hím
Kor: 3 év
Falka: Skielea
Rangja: Vadász
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Kedves, és megértő főleg Sielenc felé, nem utasítja el szülei tanítását, de nem is veti meg Sielenct, azért amit tett. Ő is meg akarja találni a szerelmet. Követi Gavrielt, de ha úgy adodna, hogy volna lehetőség választani két idősebb testvére között, akkor a nővérét választaná, hacsak nem lenne jó indokat bátyját választani. Egyedül sose menne ellene.

Történet: Olvasd el, Sielenc, Gavrielt, és Micolash elötörténetét, és hozzá alakítsd.

Apa: Paro
Anya: Miju
Testvér(ek): Sielenc, Gavriel, Micolash, 1 lánytestvér, és 1 fiú testvér
Párja: - 
Kölyke(i): -

2017.12.30. 16:51
Yule

Yule igazi édesanyja 

Név: Zireael
Nem: Nőstény
Kor: 4 év
Falka: Vándor
Rangja: -
Magasság: 83 cm
Képessége: Zireael ősi nyelven fecskét jelent. Szülei képessége miatt adták ezt a nevet, hisz képes fecskeként átszelni az égboltot.

Tulajdonságok: Szabad puszták farkasa. Ténylegesen olyan, mint a fecske. Sosem fogják tudni eltántorítani elveitől. Mindvégig szerette a lányát, hisz csak félelme miatt hagyta a határnál és tépte meg.

Történet: Hogy Sköllel való megismerkedése elött mi történt vele, azt a kiigénylőre bízom. Hogy Sköllel miért állt össze, azt talán istene sem tudja. Közös kölykeik közül az idősebbet nevelte, a fiatalabbat a Novilunium határán hagyta. Félt, hogy egy vérfarkast hozott világra. Idősebb lányát Securusnak gondolta, ezért tartotta magánál, de ehelyett ő örökölte apja vérfarkas mivoltját, ami majd a későbbiek folyam derül ki. Talán a bűntudat, ami arra készteti, hogy felkeresse elhagyott lányát, talán Sköllt is.

Apa:
Anya:
Testvér(ek):
Párja: Gyermekei apja: Sköllson
Kölyke(i): Yule, 1 idősebb lány

2017.09.23. 18:50
Yule

Sadon kép.

2017.09.23. 18:36
Yule
Yule bizalmasa, kiről még senki sem tud (FOGLALT)
 
Név: Sadon
Nem: Hím
Kor: 2 év
Falka: Vándor
Rangja: -
Magasság: 65 cm
Képessége: Nem kötelező: Ha valakivel szoros kapcsolatot ápol, képes vele megosztani mindent amit érzékszerveivel érez. Ehhez egyszer meg kell érintenie akivel késöbb bármikor és bárhol megoszthatja. Ha nagyon szoros (testvéri, pári) akkor beszélhetnek is, bármilyen távol legyenek.
 
Tulajdonságok: Kiegészíthető: Emlékezet vesztése miatt nincs kiforrott jelleme. Mivel mindent újra fel kell fedeznie elég távolság tartó és bizalmatlan. Elég nagy az önbizalom hiánya amit próbál leplezni.
 
Történet: A Homokos tengerparton egy nagyobb szikla tövében feküdt az ezüst bundás. Ébredését a kiöntő hullámok okozzák, amik orrába folynak. Köhögve tér magához. Feje iszonyatos hasogatásba kezd, amitől felordít. Mikor aláb hagy a fájdalom jobban szemrevételezi magát a víz tükrében. Szürke bunda, smaragd szemek és a nyakában smaragd kő nyaklánc. ~Mi az istent jelenthet ez? Ki vagyok? Mit keresek itt?~ Fogalmazódnak meg kérdései magával kapcsolatban. Visszanéz eddigi fekhelyére, ahol egy hervadt virágot és az ő nyakékéhez hasonlót lát annyi különbséggel, hogy kék. ~Hát ez meg?~ Hozzáér a virághoz, mire megint szörnyen hasogatni kezd a feje. Egy emlék foszlány tárul szeme elé. Egy másik farkassal küzd, a virág már hervadó félben van. A másik az ő szemébe néz. -Hogy érdemelhetnéd ki a falka vezetését kicsi, Sadon?-ejti ki irónikusan a nevét.- Velem nem vagy képes elbánni.-mérgeli a viharszürke bundás. -Kiválasztott vérvonal beli vagyok. Te pedi áruló!-morogja és a hímnek ugrik. A hím halkan mormog valamit. Az emlék nem folytatódik, de a feje majd szét szakad. A homokba rogy és fejét fogja mellső mancsával. ~Legalább tudom a nevem.~ Szuszog és egy nagyot nyel. Újra lábra kecmereg és keres egy helyet éjszakára. A másik lánchoz ér, mire kedves és csilingelő hang szólal meg fejében. ~Ha találsz magadnak megfelelő nőstényt, add át ezt neki. Így, ha külsős is, hozzánk fog tartozni.~ Aztán az ő hangja szólal meg. ~Ígérem Anyám, így teszek!~  A másik láncot a mancsára csavarja. A hullám eléri egész testét, mire újra fel jajdúl. Most hátranéz, ekkor látja a testén lévő sebeket. Már nem véreznek, de a sós víz eléggé marja. Önmagában szitkozódva mászik távolabb a tengertől egy bozótban keresve menedéket. Ekkor egy bátortalan hang szólítja meg. A hang irányába néz, és a bozótban megpillant egy barna bundás nőstényt, kinek kék szemei árulták el hol létét. Magához hívja, mire a másik farkát behúzva közeledik hozzá. A sebek láttán tátva marad a szája. A nőstény azonnal az ő sebeiről kérdezi, de nem tud választ adni. A kis nőstény felajánlja a segítségét, amit elfogad. Képességének hála meggyógyítja a hímet, aki cserébe kicsit bizalmasabban viszonyúl a kis nőstényhez. A Yule névre keresztelt nőstény még akkor kerített neki valami eledel félét és az éjszakát is mellette tölti, hogy ha kell tudjon rajta segíteni.
 
Apa: Amniéziája miatt nem emlékszik rá.
Anya: Amnéziája miatt nem emlékszik rá.
Testvér(ek)
2017.08.14. 14:30
Fox

Egy Lilith tesó anyai ágról

Név: Választható

Nem: Választható, de lehetőleg hím

Kor: 5 év

Falka: Lehetőleg vándor, de lehet falkatag is

Képessége: Keverék vérfarkas

Tulajdonságok: Egyéni elképzelés alapján

Történet: Anyja egy volt a Sátán által megjelöltek közül, akit Paimonnak kereszteltek. Apja egy egyszerű vadász volt a völgy egyik falkájában (eldönthető melyikben a kettő közül), és Paimon csapdájába esett. A keverék hím kissé ártatlan teremtés volt, nagyon odaadóan és érdeklődően viseltetett a nőstény iránt, Paimon pedig beleesett abba a hibájába, hogy beleszeretett. Született egy kölykük, ő lenne a karakter. Paimon kitörölte a vadász hím emlékeit, mert nem tudta megölni, kölykét pedig csak pár hónapig nevelte, mert talált egy nőstényt, akinek a napokban halt meg a kölyke, a sajátját pedig a fűben hagyta, a gyászoló nőstény pedig magához vette a kis árvát. Ezenkívül bővíthető.

Kép: Hát lehetőleg fekete legyen, de ha nagyon ragaszkodsz a fehérhez, lehet akár az is. 

 

2017.08.14. 14:18
Fox
Norwan és Mira anyja, Kilian egykori párja :3 
Név: Lusia
Nem: nőstény 
Kor: 6 éves
Falka: Novilunium falka
Rang: vadász volt egykor, de ötödik életéve betölttése után dajka rangot vállalt
Képessége: Választható
Tulajdonságok: Tipikus olyan nőstény, aki elvarázsolja bájával a hímeket, már azokat, akik szimpatikusak neki, de még azokkal is csak szórakozik jórészt. Egy hím képes volt levenni a lábáról, az pedig egy vándor volt, Kilian. Kissé makacs jellem, és bár a tanácsokat meghallgatja, nem biztos,hogy meg is fogadja. Csöndes, okos gondolatok forognak a fejében, eszes és ravasz, mindemellett még titokzatos is. 
Története: Norwan oldalán olvasható, valamint Kiliannál is lehet róla találni pár információmorzsát, de bővíthető. 
Képe:    
  (az utolsó a kedvencem :3)
2017.07.24. 22:14
Kona

Marcos bátyja

Név: választható

Nem: Hím

Kor: 6 éves

Falka: Nocteril vagy Vándor

Rang: választható

Képessége: Választható, inkább legyen nagyon zavaró és kellemetlen a hatása, mint látványos.

Tulajdonságok: Fiatalon nagyon tanulékony és figyelmes volt. Két játék között igyekezett a legjobban tágítani az elméjét. Ő nem holmi vakmerő kalandozással fedezte fel a világot, szívesebben hallgatta meg a meséket, legendákat az öregektől és türelmesen figyelte meg a dolgokat. Szereti a kihívásokat. Egy igazi gentleman, udvarias és kimért. Nemtetszésének legtöbbször szót ad, de szavai választékosak. Szereti a meghitt békét, szeret fiatalokat tanítani, és kerüli a látszólag problémás farkasokat. Konfliktuskerülő. Családi társaságban képes oldódni és viccelődni.

Története: Előzmények Marcos adatlapján. Miután anyjuk kitaszította őket, ő azonnal a saját lábára állt és mindig azon volt, hogy stabil életkörülményt teremtsen magának.

 

2017.07.24. 21:58
Kona

Ziwa húga                                               ZIWA INAKTÍV

Név: Zerise

Nem: Nőstény

Kor: 5 éves

Falka: Novilunium vagy Vándor

Rang: választható

Képessége: Támadó képessége van, a képen látható effekthez lehet kitalálni valamit.

Tulajdonságok: Gyökeres ellentéte Ziwának. Gyerekkorukban még nagyon egyformák voltak, vándorlásuk során azonban megromlott kapcsolatuk, hamarosan Ziwa teljesen magába fordult és konok lett. Szerencsére Zerise továbbra is vidám és pajkos, végtelen kedvességéről híres, nagyon anyáskodó típus. 

Története: Részben Ziwa előtörténeténél. Az eltávolódás utáni események választhatóak, de semmi vérengzős :) Lehet neki párja, akár kölykei is. 

Képe: KÉP

2017.07.24. 21:44
Kona

Krixi bátyja                                                 KRIXI INAKTÍV

Név: Krif 

Nem: Hím

Kor: 4 éves

Falka: Nocteril

Rang: választható

Képessége: Támadó képessége legyen, ez lehet láthatatlan, azaz mentális, vagy fizikai.

Tulajdonságok: Vakmerő és buzgó, hosszútávon nehéz megragadni a figyelmét. Sokszormég mindig kölyöknek érzi magát, közben törekszik arra, hogy a felnőttek elismerjék és tiszteljék. Mindkét húgát ugyanannyira szereti, de másképp. Krixivel inkább gyerekes és játékos, Krah mellett pedig jólnevelt, kimért. Kissé naív, de nem bolond.

Története: A család szétszakadása után sokáig fvérével bóklászott a völgyben, akkoriban igazán életre való volt. Érzelgős énje akkor bújt elő mikor fivérét, s egyben legjobb barátját elveszítette. Azóta keresi másik társaságát, egyaránt jól mulat nőstényekkel és barátságos hímekkel is, de ha kell némi morgással helyén teremt mindenkit.

Képe: Közepes termetű hím, kicsit zömök, erős csontozatú. Egyértelműen magasabb testvéreinél. Lehet fekete és ordas. 

2017.07.24. 21:34
Kona

Krixi húga                                              KRIXI INAKTÍV

Név: Krah

Nem: Nőstény

Kor: 4 éves

Falka: vándor (később csatlakozhat valahova)

Rang: - 

Képessége: Lehet gyógyító képesség, de mindenképp a hideggel legyen kapcsolatban.

Tulajdonságok: Hasonlóképp merész, mint Krixi, de nála cserfesebb, vadócabb. Sokat beszél, szeret a középpontban lenni, de nem él vissza bájával, legalábbis annyira mélyen nem mint nővére. Kissé finnyás, válogatós, de nagyszerű vadász. Jó kapcsolatot ápol bátyjával, mert az ő oldalán igazi tekintélyes, úrihölgynek érzi magát. Nem rest kihasználni másokat. Negatív tulajdonsága, hogy nehezen bízik meg másokban, emiatt szorosabb baráti kapcsolatai nincsenek, de életveszélyes ellenfelei sem.

Története: Sosem állt olyan közel Krixihez, minta bátyjához, mindig irigy volt nővérére, ezért amint lehetett külön életet kezdett élni. Felnőtt fejjel ez picit változott, viszonylag nyugodt hangvételben folynak a találkozások ha összefutnak, de Krah folyton neheztel Krixire, amiért ő látszólag boldogabb életet él. 

Képe: Viszonylag kistestű, finom vonásai vannak, karcsú és elegáns. Színe lehet fekete, barnás, esetleg szürkés, és ezek kombinációi (tarka) .

2017.07.19. 15:03
Lalacska

 

Lana apja
Név: Asier
Nemhím
Falka:
Novilunium
Rang: őr 
Kor: 6 év
Képessége: Választható

Tulajdonságok: végtelenül szereti lányát, habár nem igazán tudja, hogyan kéne viselkednie vele Lana érdekes személyisége miatt.

Történet:  Előtörije bővíthető, de egyezzen Lana előtörténetével

Kinézet: Választható, csak legyen kék szeme

 

 

 

2017.07.19. 09:44
Lalacska

Sielenc bátyja
Név: Választható
Nem: hím
Falka: Skielea
Rang: védő
Kor: 5 éves
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Türelmetlen, kicsit erőszakos, és nagyban hisz szűlei tanításában, meg abban hogy a húgának kell, hogy a párja legyen. Meg akarja védeni a vérvonalukat, ezért a többi testvérét is arra tanítja amire őt tanították. 

Történet: Sielencnél olvasható, a Skieleába kerülését, neked kell kitalálnod, a kis testvérei vagyis a 3 hím meg az 1 nőstény vele tartottak a falkába.

Kinézet: Szabadon választható, csak ne fehér legyen.

2017.07.03. 18:47
Fox

SIRA FOGLALTA

Norwan hugija
Név: Választható
Nem: nőstény
Falka: Novilunium
Rang: növendék
Kor: 3 éves
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Hasonló habitussal rendelkezik, mint testvére.

Történet: Norwannál olvasható bővebben.

Kinézet: Lehetőleg ők, de ha találtok valamit, ami jobban tetszik, nyitott vagyok a lehetőségekre :3

                              Növendék                                                        Felnőtt 

 

2017.05.21. 19:55
Fox

Mularis testvére
Név: Választható
Nem: nőstény
Falka: Skielea
Rang: Háremtag
Képessége: Veszélytelen vérfarkas

Tulajdonságok: A szíve csak Skiemorért repes, mindent megtenne érte, azonban az alfát szinte teljes mértékben hidegen hagyja. Önszántából lépett a falkába a hárembe, ekkor testvére, aki a falka lázadója volt soha többé nem beszélt vele, őt azonban ez nem érdekelte, mióta megpillantotta a fekete hímet, csak rajta jár az esze.

Történet: Mularisnál olvasható, bővíthető.

Kinézet: Választható

2017.05.04. 16:47
Ran

Zora apja:

Név: Választható
Nem: Hím
Kor: 5 vagy 6
Falka: Novilunium
Rangja: Választható
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Kedves, kissé laza apuka, akit eléggé megviselt az, hogy elhagyta a párja, de nem nagyon mutatja ki, főleg nem a lánya előtt. Zora-t nagyon szereti, és szeretne neki megfelelő otthont biztosítani, és rendes nősténnyé nevelni.

Történet: Nagy részét lásd Zora történeténél (előtte történtek szabadon választható, illetve az, hogy miért hagyta el a párja, az illető fantáziájára van bízva)

Képe: Választható

2017.04.23. 16:38
Lalacska

Lukas anyja

Név: Választható

Nem: nőstény

Kor: 6 vagy 7

Falka: Novilunium

Rang: Vadász vagy Dajka

Képessége: Választható

Tulajdonságok: Szerető, mindig mosolygós, kedves törödő anya aki nem nagyon fegyelmezi a fiát. 

Története: Lukas adatlapján. Az ami előtte történt választható.

Képe: Választható (Ha lehet legyen fekete)

2017.04.22. 19:20
Sira

FF húga

Név: Lina

Nem: Szuka

Kor: 2,5 éves

Falka: Választható ( inkább vándor)

Rang: Választható  (---||---)

Képessége: Választható 

Tulajdonságok: Választható (csak legyen jó lelkű)

Története: Választható (kikötés: FF története + azért induljon útnak, hogy nővérét megkeresse, meglátogassa, esetleg haza vigye)

Képe: Választható

 

Copyright © 2014-2018 - Minden jog fenntartva


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG