Kezdetek

Mikor még nem létezett a Nap és a Hold, a fény és a sötétség, Terra, a Föld, melyen most a farkasok uralkodnak egykoron sivár és kietlen pusztaság volt, míg a szem ellátott. Az egész bolygó nem élt, a szárazföld kevés volt, míg az óceánok uralkodtak, az istenségek pedig boldogan élték mindennapjaikat Beyondon, az istenek országában. Deus is egy volt ezen istenek közül, azonban ő volt az egyetlen, aki megelégelte, hogy az alattuk lévő világ halott. Saját maga szállt le egy szarvas alakját felvéve, és azzal töltötte idejét, hogy kélye-kedve szerint formálta Terrát... »

 
Név Kayla Völgy II
Elérhetőség kaylasecond.gportal.hu/
Téma Szerepjáték; misztika, farkas
Admin(ok) Fox & Martina150
Moderátor Lalacska
Design Linda
Köszönet Gergő
Előző oldal wolf.rpg.gportal.hu/
Létrehozás 2014.12.15
Újranyitás 2017.04.15

 

   

 

Időjárás
Évszak: tavasz
Csapadék mennyisége: elenyésző
Kezdetben hideg napok, de látható enyhülés, szél, egyre több napsütés. A tavaszi virágok éledezni kezdenek, ahogy a bogarak és a téli álmot alvó állatok is felélednek.

 
Interaktív

Játékosok száma: 12
   Ebből inaktív: 3
Karakterek száma: 117
   Ebből hím: 59
   Ebből nőstény: 58
Legújabb karakter: Nyla
Frissítve: 2017.08.08.

Közelgő események, fontos dolgok

Ez egy apró dobozka, ami azt a célt szolgálja, hogy ha közeledik egy esemény, például farkaskölykök születése, vagy egy játék lejártának időpontja, mindig pontosan tudjátok azt, és ne kelljen chatben kérdezgetni :) Elsősorban az oldalon lévő dajkákat szeretném kiírni, mert még nem tudom, hol fogom feltűntetni őket, és hogy mely növendékek vannak hozzájuk osztva.

AWYRA - Nexus, Sephora, Avery, Ja'far
MAYA - Lana, Lukas, Zora
ARAWYN - Natiya, Norwan, Mira
LORA - Nickolaj, Yule, Wii

írta: Fox; dátum: 2017.08.02.

 

 
 
Cserék

aglanir-rpg.gp || rosenberg-rpg.gp || 
alkazar-roxfort.gp || sebaj.gp || 
monsterocdays.gp || our-little-cottage.gp || 
virtual-diva.gp || mysticanime.hu || 
survivors-rpg.gp || lydiasdollcorner.gp || 
the-host.gp || darkclouds-rpg.gp || 
hunter-re-born.gp || dog-howling.gp || 
baliosranch.gp || nia-underworld.gp

 
Kóborló lelkek
Indulás: 2017-02-07
 

 

Keresett karakterek

Ebben a modulban beírhatjátok azoknak a farkasaitoknak a rokonait, esetleg ismerőseit, akiket szeretnétek a játékban látni. Nincs más teendőtök, mint leírni a nevét, a karakterednek a nevét, akihez kapcsolat fűzi, a falkáját, a korát és nemét, valamint a kinézetét és a képességét, valamint pár alaptulajdonságot és amit még jónak látsz, ha tudja róla az igénylő. Persze nem kötelező mindent megadni, csak amit szükségesnek gondolsz. Ami szabadon választható, azt jelöld annak.

13 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.08.14. 14:30
Fox

Egy Lilith tesó anyai ágról

Név: Választható

Nem: Választható, de lehetőleg hím

Kor: 5 év

Falka: Lehetőleg vándor, de lehet falkatag is

Képessége: Keverék vérfarkas

Tulajdonságok: Egyéni elképzelés alapján

Történet: Anyja egy volt a Sátán által megjelöltek közül, akit Paimonnak kereszteltek. Apja egy egyszerű vadász volt a völgy egyik falkájában (eldönthető melyikben a kettő közül), és Paimon csapdájába esett. A keverék hím kissé ártatlan teremtés volt, nagyon odaadóan és érdeklődően viseltetett a nőstény iránt, Paimon pedig beleesett abba a hibájába, hogy beleszeretett. Született egy kölykük, ő lenne a karakter. Paimon kitörölte a vadász hím emlékeit, mert nem tudta megölni, kölykét pedig csak pár hónapig nevelte, mert talált egy nőstényt, akinek a napokban halt meg a kölyke, a sajátját pedig a fűben hagyta, a gyászoló nőstény pedig magához vette a kis árvát. Ezenkívül bővíthető.

Kép: Hát lehetőleg fekete legyen, de ha nagyon ragaszkodsz a fehérhez, lehet akár az is. 

 

2017.08.14. 14:18
Fox
Norwan és Mira anyja, Kilian egykori párja :3
Név: Lusia
Nem: nőstény 
Kor: 6 éves
Falka: Novilunium falka
Rang: vadász volt egykor, de ötödik életéve betölttése után dajka rangot vállalt
Képessége: Választható
Tulajdonságok: Tipikus olyan nőstény, aki elvarázsolja bájával a hímeket, már azokat, akik szimpatikusak neki, de még azokkal is csak szórakozik jórészt. Egy hím képes volt levenni a lábáról, az pedig egy vándor volt, Kilian. Kissé makacs jellem, és bár a tanácsokat meghallgatja, nem biztos,hogy meg is fogadja. Csöndes, okos gondolatok forognak a fejében, eszes és ravasz, mindemellett még titokzatos is. 
Története: Norwan oldalán olvasható, valamint Kiliannál is lehet róla találni pár információmorzsát, de bővíthető. 
Képe:    
  (az utolsó a kedvencem :3)
2017.07.24. 22:14
Kona

Marcos bátyja

Név: választható

Nem: Hím

Kor: 6 éves

Falka: Nocteril vagy Vándor

Rang: választható

Képessége: Választható, inkább legyen nagyon zavaró és kellemetlen a hatása, mint látványos.

Tulajdonságok: Fiatalon nagyon tanulékony és figyelmes volt. Két játék között igyekezett a legjobban tágítani az elméjét. Ő nem holmi vakmerő kalandozással fedezte fel a világot, szívesebben hallgatta meg a meséket, legendákat az öregektől és türelmesen figyelte meg a dolgokat. Szereti a kihívásokat. Egy igazi gentleman, udvarias és kimért. Nemtetszésének legtöbbször szót ad, de szavai választékosak. Szereti a meghitt békét, szeret fiatalokat tanítani, és kerüli a látszólag problémás farkasokat. Konfliktuskerülő. Családi társaságban képes oldódni és viccelődni.

Története: Előzmények Marcos adatlapján. Miután anyjuk kitaszította őket, ő azonnal a saját lábára állt és mindig azon volt, hogy stabil életkörülményt teremtsen magának.

Képe:  KÉP

2017.07.24. 21:58
Kona

Ziwa húga

Név: Zerise

Nem: Nőstény

Kor: 5 éves

Falka: Novilunium vagy Vándor

Rang: választható

Képessége: Támadó képessége van, a képen látható effekthez lehet kitalálni valamit.

Tulajdonságok: Gyökeres ellentéte Ziwának. Gyerekkorukban még nagyon egyformák voltak, vándorlásuk során azonban megromlott kapcsolatuk, hamarosan Ziwa teljesen magába fordult és konok lett. Szerencsére Zerise továbbra is vidám és pajkos, végtelen kedvességéről híres, nagyon anyáskodó típus. 

Története: Részben Ziwa előtörténeténél. Az eltávolódás utáni események választhatóak, de semmi vérengzős :) Lehet neki párja, akár kölykei is. 

Képe: KÉP

2017.07.24. 21:44
Kona

Krixi bátyja

Név: Krif

Nem: Hím

Kor: 4 éves

Falka: Nocteril

Rang: választható

Képessége: Támadó képessége legyen, ez lehet láthatatlan, azaz mentális, vagy fizikai.

Tulajdonságok: Vakmerő és buzgó, hosszútávon nehéz megragadni a figyelmét. Sokszormég mindig kölyöknek érzi magát, közben törekszik arra, hogy a felnőttek elismerjék és tiszteljék. Mindkét húgát ugyanannyira szereti, de másképp. Krixivel inkább gyerekes és játékos, Krah mellett pedig jólnevelt, kimért. Kissé naív, de nem bolond.

Története: A család szétszakadása után sokáig fvérével bóklászott a völgyben, akkoriban igazán életre való volt. Érzelgős énje akkor bújt elő mikor fivérét, s egyben legjobb barátját elveszítette. Azóta keresi másik társaságát, egyaránt jól mulat nőstényekkel és barátságos hímekkel is, de ha kell némi morgással helyén teremt mindenkit.

Képe: Közepes termetű hím, kicsit zömök, erős csontozatú. Egyértelműen magasabb testvéreinél. Lehet fekete és ordas. 

2017.07.24. 21:34
Kona

Krixi húga

Név: Krah

Nem: Nőstény

Kor: 4 éves

Falka: vándor (később csatlakozhat valahova)

Rang: - 

Képessége: Lehet gyógyító képesség, de mindenképp a hideggel legyen kapcsolatban.

Tulajdonságok: Hasonlóképp merész, mint Krixi, de nála cserfesebb, vadócabb. Sokat beszél, szeret a középpontban lenni, de nem él vissza bájával, legalábbis annyira mélyen nem mint nővére. Kissé finnyás, válogatós, de nagyszerű vadász. Jó kapcsolatot ápol bátyjával, mert az ő oldalán igazi tekintélyes, úrihölgynek érzi magát. Nem rest kihasználni másokat. Negatív tulajdonsága, hogy nehezen bízik meg másokban, emiatt szorosabb baráti kapcsolatai nincsenek, de életveszélyes ellenfelei sem.

Története: Sosem állt olyan közel Krixihez, minta bátyjához, mindig irigy volt nővérére, ezért amint lehetett külön életet kezdett élni. Felnőtt fejjel ez picit változott, viszonylag nyugodt hangvételben folynak a találkozások ha összefutnak, de Krah folyton neheztel Krixire, amiért ő látszólag boldogabb életet él. 

Képe: Viszonylag kistestű, finom vonásai vannak, karcsú és elegáns. Színe lehet fekete, barnás, esetleg szürkés, és ezek kombinációi (tarka) .

2017.07.19. 15:03
Lalacska

 

Lana apja
Név: Asier
Nemhím
Falka:
Novilunium
Rang: őr 
Kor: 6 év
Képessége: Választható

Tulajdonságok: végtelenül szereti lányát, habár nem igazán tudja, hogyan kéne viselkednie vele Lana érdekes személyisége miatt.

Történet:  Előtörije bővíthető, de egyezzen Lana előtörténetével

Kinézet: Választható, csak legyen kék szeme

 

 

 

2017.07.19. 09:44
Lalacska

Sielenc bátyja
Név: Választható
Nem: hím
Falka: Skielea
Rang: védő
Kor: 5 éves
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Türelmetlen, kicsit erőszakos, és nagyban hisz szűlei tanításában, meg abban hogy a húgának kell, hogy a párja legyen. Meg akarja védeni a vérvonalukat, ezért a többi testvérét is arra tanítja amire őt tanították. 

Történet: Sielencnél olvasható, a Skieleába kerülését, neked kell kitalálnod, a kis testvérei vagyis a 3 hím meg az 1 nőstény vele tartottak a falkába.

Kinézet: Szabadon választható, csak ne fehér legyen.

2017.07.03. 18:47
Fox

SIRA FOGLALTA

Norwan hugija
Név: Választható
Nem: nőstény
Falka: Novilunium
Rang: növendék
Kor: 3 éves
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Hasonló habitussal rendelkezik, mint testvére.

Történet: Norwannál olvasható bővebben.

Kinézet: Lehetőleg ők, de ha találtok valamit, ami jobban tetszik, nyitott vagyok a lehetőségekre :3

                              Növendék                                                        Felnőtt 

 

2017.05.21. 19:55
Fox

Mularis testvére
Név: Választható
Nem: nőstény
Falka: Skielea
Rang: Háremtag
Képessége: Veszélytelen vérfarkas

Tulajdonságok: A szíve csak Skiemorért repes, mindent megtenne érte, azonban az alfát szinte teljes mértékben hidegen hagyja. Önszántából lépett a falkába a hárembe, ekkor testvére, aki a falka lázadója volt soha többé nem beszélt vele, őt azonban ez nem érdekelte, mióta megpillantotta a fekete hímet, csak rajta jár az esze.

Történet: Mularisnál olvasható, bővíthető.

Kinézet: Választható

2017.05.04. 16:47
Ran

Zora apja:

Név: Választható
Nem: Hím
Kor: 5 vagy 6
Falka: Novilunium
Rangja: Választható
Képessége: Választható

Tulajdonságok: Kedves, kissé laza apuka, akit eléggé megviselt az, hogy elhagyta a párja, de nem nagyon mutatja ki, főleg nem a lánya előtt. Zora-t nagyon szereti, és szeretne neki megfelelő otthont biztosítani, és rendes nősténnyé nevelni.

Történet: Nagy részét lásd Zora történeténél (előtte történtek szabadon választható, illetve az, hogy miért hagyta el a párja, az illető fantáziájára van bízva)

Képe: Választható

2017.04.23. 16:38
Lalacska

Lukas anyja

Név: Választható

Nem: nőstény

Kor: 6 vagy 7

Falka: Novilunium

Rang: Vadász vagy Dajka

Képessége: Választható

Tulajdonságok: Szerető, mindig mosolygós, kedves törödő anya aki nem nagyon fegyelmezi a fiát. 

Története: Lukas adatlapján. Az ami előtte történt választható.

Képe: Választható (Ha lehet legyen fekete)

2017.04.22. 19:20
Sira

FF húga

Név: Lina

Nem: Szuka

Kor: 2,5 éves

Falka: Választható ( inkább vándor)

Rang: Választható  (---||---)

Képessége: Választható 

Tulajdonságok: Választható (csak legyen jó lelkű)

Története: Választható (kikötés: FF története + azért induljon útnak, hogy nővérét megkeresse, meglátogassa, esetleg haza vigye)

Képe: Választható

 

Copyright © 2014-2017 - Minden jog fenntartva


Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok